Se bat albusurile bine de tot apoi se adauga zaharul si semai bate 5 minute. Se pune cocosul cu macul si se amesteca. La sf. punem faina cu praful de copt. Turnam aceasta comp. intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam la cuptor pana prinde putina culoare deasupra. Incercam cu scobitoarea. -se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se pune pe bain marie, se adauga faian si se amesteca pana se ingorasa. Se raceste. Pachetul de unt trrebuie sa fie la temp. camerei. Se amesteca untul cu comp. de galbenusuri, se aduaga cate o lingura de crema in unt. Deasupra am decorat cu bombonele colorate.

Se bat albusurile bine de tot apoi se adauga zaharul si semai bate 5 minute. Se pune cocosul cu macul si se amesteca. La sf. punem faina cu praful de copt. Turnam aceasta comp. intr-o tava in care am pus hartie de copt. Dam la cuptor pana prinde putina culoare deasupra. Incercam cu scobitoarea. -se amesteca galbenusurile cu zaharul. Se pune pe bain marie, se adauga faian si se amesteca pana se ingorasa. Se raceste. Pachetul de unt trrebuie sa fie la temp. camerei. Se amesteca untul cu comp. de galbenusuri, se aduaga cate o lingura de crema in unt. Deasupra am decorat cu bombonele colorate.