Am salivat la pateu lui Gaby http://retete/retete/12651/pateu-de-ficat.html de cand a postat reteta,asa ca nu am stat prea mult pe ganduri si am pus in practica,iar rezultatul urmeaza acumaSe pun ficateii la prajit in 2 linguri de unt,se prajesc pe toate partile dupa care se pune 1 canita de apa,vinul, ceapa taiata in 6, usturoiul bucatele si restul condimentelor si 200 g unt,se lasa sa fiarba 15-20 minute,la final se pun 100 g smantana .

Se pune si amidonul si se amesteca bine 2 minute pana se ingroasa dupa care se ia de pe foc si se lasa la racit. Gaby le-a facut cu badidora, eu in schimb le-am tocat prin masina de carne (badidora este sticata momentan,astept piesa de la reparat) am dat prin masina de carne de doua ori(bine nu iasa asa fin ca si cu badidora)Am tocat si cartofii fierti prin masina de carne dupa care am amestecat totul impreuna. Untul ramas l-am mixat bine dupa care am amestecat cu pasta de ficat si cartofi .

Se potirveste de sare daca mai e nevoie,dupa care se pastreaza la receEste intredevar un pateu grozav de bun,multumesc din suflet gaby,super bunPS:gaby,eu am marit putin cantitatile,dar a iesit super bine,pusiciiiiiiiii