SUNT FAVORITELE MELE CHIAR DACA DUREAZA MAI MULT PREPARAREA LORIntr-o cratita se pun la fiert uleiul,apa si sare.dupa ce au dat intr-un clocot se pune toata faina odata,se ia de pe foc si se amesteca energic pina cand devine o coca,apoi se adauga pe rand cate un ou pana terminam cele 20 de oua.

Luam o punga mai tare sau daca aveti un pos de prajituri si punem din compozitie.

In prealabil incalzim foarte bine cuptorul si ungem o tava cu ulei ca sa putem desprinde mai usor eclerele si apoi punem cu posul din compozitie bastonase de ce dimensiuni dorim.

Crema o preparam in felul urmator:punem laptele cu zaharul la fiert cand e laptele aproape de punctul de fierbere adaugam in ploaie faina si batem cu un tel pina se ingroasa.

Cand s-a ingrosat dam jos de pe foc punem sa se raceasca crema si adaugam margarina.

Cand e aproape rece crema adaugam zaharul vanilinat si esenta de vanilie.

Timpul de coacere e intre 1 ora si 1oar si vreo 15 min.

Dupa ce s-au copt se scot din cuptor se lasa sa se raceasca un pic apoi se taie si se umplu cu crema.

Nu se deschide cuptorul pina nu trec mai bine de 30-40 de min de cand ati introdus tava cu eclere la cuptor exista posibilitatea sa se lase in moment ce deschide-ti cuptorul.

De obicei la crema eu nu pun tot zaharul mi se pare foarte dulce dar fiecare poate aprecia cat zahar sa puna pentru aspect puteti glazura eclerele cu ciocolata de menaj topita cu putin ulei si putina margarina