Aveti pofta de ceva dulce,nimic mai simplu in 15-20 minute totul e gata.poftiti la masa. Pt ca tortul lui Dragos-Andrei s-a spulberat rapid trebuia sa fac ceva si rapid si bun,asa ca iata rezultatulSe zdrobesc biscuitii si se amesteca cu untul topit,cacaua si scortisoara.

Se pune compozitia cu biscuiti intr-o tava cu pereti detasabili.

Crema:Se mixeaza bine branza cu laptele,vanilia, pana se omogenizeaza bine dupa care se pun prafurile de budinca si bananele, se mixeaza in continuare 3-4 minute.

Se bate bine frisca cu zaharul si intaritorul de frisca.

Se amesteca frisca batuta cu crema de branza se pune praful de gelatina care in prealabil a fost hidratat in 50 ml apa rece, apoi diluat pe baie de abur si racit, si se amesteca cu o paleta cu miscari circulare.

Se pune compozitia cu frisca peste blatul de biscuiti in tava,se da la rece pentru 2-3 oreSe orneaza cu bombonele,ciocolata,alune,eu insa am pus gel de capsuni.pofta bunaPS:Sincer,data viitoare nu am sa mai pun banane,deoarece se oxideaza foarte repede si isi schimba culoare tortul,se poate si fara sau cu alte fructe.

Eu insa am ascultat de piticutzu de Rares care a zis mama pune banane nu kiwioricum a fost foarte bun si s-a papat rapid si acesta