Simplu si cel mai gustos....dupa parerea meaPuiul l-am spalat bine, l-am sters, i-am desfacut pielea de la piept de pe carne,unde am frecat bine cu cubul de unt amestecat cu cimbru si 1 ling.sos Worcester. In rest l-am frecat bine cu curry,nucsoara,sare,piper,cimbru iar in interiorul lui am pus si salvie pe langa condimentele de mai sus. Am bagat puiul intr-o sticla (de tip vechi de bere...alt model nu-mi intra in cuptor) pe care am umplut-o cu apa, am asezat sticla in tava, am pus apa si in tava.cam de 3 degete,. In apa am pus 3 foi de dafin, cimbru si am introdus tava in cuptorul incins ptr.o ora jumate, la foc mic stropind din cand in cand puiul cu zeama din tava.

Noi l-am devoratcu piure de cartofi si cu ...super mujdeiul pe care-l papa cu placere si Sabina(ea nu prea e cu piscacioasele).

O sa postez si reteta mujdeiului.

Pofta buna!!!dupa ce condimentati puiul e recomandat sa-l inveliti intr-o folie si sa-l puneti o ora la frigider(eu nu am avut timp)in tava puteti pune cartofi taiati cuburi...cand puiul e gata aveti si garnitura-cartofi natur....trebuie doar sa mai presarati pe ei niste patrunjel verde.