Deoarece a fost Sf Andrei, l-am sarbatorti pe puiul nostru Rares Andrei. Si cum prajitura preferata a familiei este Krem a la Krem ..., a iesit un tort extraordinar!Blat: Am facut 4 blaturi cu diametrul de 30 cm.

Ingredientele de la blat se impart la 4.

Se separa galbenusul de albus. Se bat bine albusurile de la trei oua cu cele 3 linguri zahar pana se intareste spuma, se adauga galbenusurile si se mai bate putin, apoi se adauga jumatate de plic Creme Ole Cicolata si se bate usor. Se unge tava de tort cu ulei si se tapeteaza cu faina si se pune compozitia de blat. Se coace la foc potrivit.

Se procedeaza la fel si la celelalte trei blaturi. Ultimul blat se lasa in tava. Crema 1: Intr-un castron se pune smantana, laptele si praful de Creme Ole Vanilie. Se mixeaza bine pana se intareste crema.

Crema 2: Se pune frisca lichida intr-un vas si se incalzeste bine . Se pune ciocolata rupta bucatele, se lasa putin, apoi se amesteca bine pana se topeste. Se lasa la racit pana se intareste.

Asamblare: Peste blatul din tava se pune jumatate din crema de vanilie, blat, jumatate din crema de ciocolata, blat, crema de vanilie ramasa si ultimul blat.

Se rastoarna pe un platou si se imbraca in crema de ciocolata ramasa. Se orneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca nu aveti rabdare sa se intareasca crema o puteti mixa.