stiu ca e mai simplu sa faci la cuptorul cu microunde... dar aveam astea prin casa si le-am facut....

Floricele se fac in doua transe. Se incinge ceaunul foarte bine iar apoi se incinge foarte bine uleiul. Uleiul se testeaza cu un bob de porumb, cand acesta sare inseamna ca este gata. Ulei trebuie pus doar pe fundul ceaunului. Se pun boabele de porumb, cat incap sa stea toate in ulei, iar apoi se acopera cu un capac. Se lasa pana cand sar toate, miscand ceaunul din can in cand. Se ia de pe foc iar apoi se face si cealalta transa de floricele. In ceaunul in care am facut floricele punem zahar la topit. Cand este topit, punem floricele cat sa incapa in 3/4 din volumul ceaunului iar apoi amestecam bine pentru a le acoperi cu caramel. Se scot din ceaun si se repeta procedeul pana cand facem toate floricelele. Se lasa sa se raceasca putin iar apoi servim.

Pofta buna!