Buuneeeee!!!!!Eclere: Amestecam apa cu uleiul si praful de sare si punem pe foc pana dau in clocot. Se adauga faina toata deodata si se amesteca energic pana se omogeniseaza bine si capata consistenta unei mamaligutze tari. Dam deoparte, iar cand este complet rece se adauga ouale pe rand (nu se adauga cel de-al doilea pana nu este inglobat bine primul ), obtinand un aluat lipicios. Cu o punga de ornat ( cine are, ca eu nu mai am :))) ) se toarna bastonase de aluat in tava, lasand intre ele o distanta de cca. 2 centimetri. Se dau la cuptor aprox 25-30 min, pana se rumenesc bine deasupra. Crema: 2 plicuri de budinca de vanilie preparate cu 0,8 litri de lapte ( nu 1 litru, cum scrie pe plic ) si 8 linguri cu zahar. Lasam sa se raceacsa, iar cand e putin calduta adaugam un pachet cu margarina si mixam bine, pentru omogenizare. Asamblare: Taiem pe lung fiecare gogoshica de ecler si umplem cu crema de vanilie. Glazurare: Topim 3-4 tablete de ciocolata menaj, luam ciocolata topita cu o lingurita si trecem repede peste eclere, lasand sa curga ciocolata in fir subtire.