cum procedam: -cartofii curatati se dau prin razatoarea mica. -se adauga smantana,oule,condimentele,faina -se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa -se pune pieptul taiat bucatele -se condimeteaza cu sare,piper -se lasa sub capac sa se patrunda pieptul -se da deoparte cand e gata -se coc pe rand clatitele. mie mi-au iesit 6 bucati. -se pune umplutura in clatita si se inveleste -se serveste caldcum procedam: -cartofii curatati se dau prin razatoarea mica. -se adauga smantana,oule,condimentele,faina -se caleste ceapa, apoi se adauga ardeiul,se stinge cu putina apa -se pune pieptul taiat bucatele -se condimeteaza cu sare,piper -se lasa sub capac sa se patrunda pieptul -se da deoparte cand e gata -se coc pe rand clatitele. mie mi-au iesit 6 bucati. -se pune umplutura in clatita si se inveleste -se serveste cald