Reteta am gasit-o pe un site Eatingwelldiet si am mai modificat eu cate ceva..

Pieptul de pui se condimenteaza cu sare si piper.

Il punem la frigider pana cand pregatim retsul ingredientelor.

Ciupercile se curata de coaja(daca sunt proaspete..)apoi se taie feliute mici.

Ceapa se toaca marunt. Pieptul de pui taiat feliute sau bucati mai late se rumeneste in tigaie(nu se prajeste tare).

Se pastreaza apoi pe o farfurie acoperit cu folie sau in tigaie sub capac sa se mentina cald.

Intr-o craticioara punem ulei cat sa acopere suprafata.

Punem ceapa tocata si o lingura de praz.

Rumenim putin apoi adaugam ciupercile.

Le lasam cateva minute sa se inmoaie amestecand tot timpul.

Adaugam vinul.

Lasam sa fiarba 1-2min sa se evapore alcoolul in timp ce amestecam.

Adaugam apoi supa si lasam sa fiarba pana cand scade la jumatate. Adaugam smantana si restul de praz,lasam sa fiarba 2min si adaugam pieptul de pui .

Lasam sa fiarba 1min pentru a-si lua aromele din sos si l servim cald.de fapt doresc sa revin asupra ingredientelor pe care le-am modificat si anume: in reteta originala se folosea ulei de ganola iar in loc de ceapa proaspata si praz se calea ceapa verde..