* Dovleacul trebuie copt si apoi mixat sau trecut prin sita. Daca nu va place copt, il radeti si il caliti in tigaie si il indulciti cu zahar dupa gust. Trebuie sa rezulte uscat, nu trebuie sa lase deloc zeama. Eu l-am lasat la scurs intr-o strecuratoare fina ca sa fiu sigura. Amestecam dovleacul cu brinza mascarpone (eu am amestecat cu lingura, dar puteti sa o faceti cu mixerul). Inmuiem fiecare piscot in cafeaua in care am adaugat Marsala (gustati putin si adaugati cit va place). Asezam primul strat de piscoturi inmuiate in tava ca sa acoperim tot fundul acesteia. Deasupra punem jumatate din cantitatea de crema de brinza si dovleac, presaram cu o strecuratoare cacao si continuam cu urmatorul strat de piscoturi inmuiate, crema de brinza si dovleac si terminam cu cacao. Piscoturile nu se lasa la inmuiat in cafea, ci se inmoaie scurt si rapid. Se lasa la frigider cel putin citeva ore (ideal ar fi o noapte). Nota: Nu am folosit ciocolata care apare in prima poza, dar in loc de cacao puteti rade ciocolata.* Dovleacul trebuie copt si apoi mixat sau trecut prin sita. Daca nu va place copt, il radeti si il caliti in tigaie si il indulciti cu zahar dupa gust. Trebuie sa rezulte uscat, nu trebuie sa lase deloc zeama. Eu l-am lasat la scurs intr-o strecuratoare fina ca sa fiu sigura. Amestecam dovleacul cu brinza mascarpone (eu am amestecat cu lingura, dar puteti sa o faceti cu mixerul). Inmuiem fiecare piscot in cafeaua in care am adaugat Marsala (gustati putin si adaugati cit va place), ca la Tiramisu reteta originala. Asezam primul strat de piscoturi inmuiate in tava ca sa acoperim tot fundul acesteia. Deasupra punem jumatate din cantitatea de crema de brinza si dovleac, presaram cu o strecuratoare cacao si continuam cu urmatorul strat de piscoturi inmuiate, crema de brinza si dovleac si terminam cu cacao. Piscoturile nu se lasa la inmuiat in cafea, ci se inmoaie scurt si rapid. Se lasa la frigider cel putin citeva ore (ideal ar fi o noapte). Nota: Nu am folosit ciocolata care apare in prima poza, dar in loc de cacao puteti rade ciocolata.