Intr-un bol punem ouale cu zaharul si le mixam bine pana se spumeaza albusul. Dupa aceea adaugam laptele condensat si laptele mixam, apoi punem philadelphia si amestecam pana se omogenizeaza. Punem cateva linguri de zahar pana acoperim fundul tavii in care vom coace flanul si o dam la cuptor pana se caramelizeaza. Cand este caramelizat, vom scoate tava si vom unge bine peretii cu caramel. Daca folosim caramelul lichid ungem peretii tavii si dupa aceea punem compozitia si dam la cuptor fara a deschide usa cuptorului tip bain marie timp de 40 de min 160 grade Dupa ce timpul s-a scurs, scoatem tava, lasam sa se raceasca si dupa aceea vom rasturna flanul pe un platou. Dam la frigider timp de cateva ore si il putem servi asa sau il decoram cu putina dulceata de capsuni sau zmeura. Pofta Buna!Intr-un bol punem ouale cu zaharul si le mixam bine pana se spumeaza albusul. Dupa aceea adaugam laptele condensat si laptele mixam, apoi punem philadelphia si amestecam pana se omogenizeaza. Punem cateva linguri de zahar pana acoperim fundul tavii in care vom coace flanul si o dam la cuptor pana se caramelizeaza. Cand este caramelizat, vom scoate tava si vom unge bine peretii cu caramel. Daca folosim caramelul lichid ungem peretii tavii si dupa aceea punem compozitia si dam la cuptor fara a deschide usa cuptorului tip bain marie timp de 40 de min 160 grade Dupa ce timpul s-a scurs, scoatem tava, lasam sa se raceasca si dupa aceea vom rasturna flanul pe un platou. Dam la frigider timp de cateva ore si il putem servi asa sau il decoram cu putina dulceata de capsuni sau zmeura. Pofta Buna! Pentru a avea succes cu aceasta reteta este foarte important sa lasam flanul sa se raceasca complet in tava si dupa aceea il vom rasturna.