Astazi este ziua printului cel mare,implineste 12 ani si-i place fotbalul asa ca ce tort mai potrivit ar fi putut mami sa-i faca decit o minge....sa fii sanatos si norocos puiul meu dragblatul:se bat galbenusurile cu zaharul si o lingura de apa pina se albesc.albusurile si praful de sare se bat spuma.faina se amesteca cu praful de copt.amestecam crema de galbenus cu spuma de albusuri usor cu o paleta de jos in sus si incorporam faina la sf.dam la cuptor 170 grade 30 minute.totul se pune intr-o tava rotunda cu diametru de 26 cm.crema:se topeste ciocolata impreuna cu frisca lichida pe foc atentie sa nu fiarba ci doar sa se incalzeasca cit sa se topeasca ciocolata .se lasa la racit timp in care se bate frisca pe care o vom amesteca cu ciocolata racita si gelatina hidratata cu o lingura 2 de apa si topita la bain marie.se taie blatul dupa ce s-a racit si se pune crema in mijloc si dam la frigider pt cel putin o ora.glazura :se pune ciocolata alba la bain marie cu untul cind s-a topit se imbraca tortul deasupra si se da la frigider pt o jumatate de ora.decor:formele de napolitana se imbraca in ciocolata topita cu o lingura de unt la bain marie si se ansambleaza ca in imagine.bucatile de napolitana care trebuiesc mulate pe mnargini se scufunda in lapte caldut si se lipesc pe marginile tortului.se da la frigider peste noapte.