Cum procedam: -spalam rosiile,le taiem capacelul si cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa -separata calim ceapa in ulei,dupa care adaugam carnea tocata si cateva linguri de apa.

Lasam sa se inabuse putin -Apoi adaugam orezul fiert separat, oulae batute,verdeata tocata,sare,piper -cu aceasta conpozitie umplem rosiile -le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor,cca 25 min -se pot stropi spre final rosiile cu o ceascuta de vin -se pot servi cu smantana .

Cum procedam: -spalam rosiile,le taiem capacelul si cu ajutorul unei lingurite scoatem pulpa -separata calim ceapa in ulei,dupa care adaugam carnea tocata si cateva linguri de apa.

Lasam sa se inabuse putin -Apoi adaugam orezul fiert separat, oulae batute,verdeata tocata,sare,piper -cu aceasta conpozitie umplem rosiile -le asezam intr-o tava unsa cu ulei si le coacem la cuptor,cca 25 min -se pot stropi spre final rosiile cu o ceascuta de vin -se pot servi cu smantana .