Intradevar este foarte bun daca este facut asa, eu am modificat putin reteta.

Incingem intr-o tigaie mai mare 50 gr de unt, punem puiul acolo si il prajim putin pe toate partile, lateralele puiului se vor rumenii mai greu. Dupa aceea il scoatem din tigaie pe un tocator si il ungem cu sosul facut din ( sos de soia, ulei, si pasta de ardei iute) sau il pune intr-un vas fara a-l mai unge.

Bunnn... Dupa ce l-am uns il punem in tava, punem langa el usturoiul laptele si punem si cateva feliute de unt langa si pe el,punem si zeama de la 1 lamaie si dam la cuptor 1ora jumate, pana laptele nu mai este in tava, la sfarsit o sa vi se para ca este ars dar nu este. Din cand in cand mai ungeti puiul cu laptele din tava.

Noi am servit cu o salata de rosii.dupa ce am scos puiul din tigaie l-am pus pe tocator si l-am uns cu un sos facut din 3 linguri de sos de soia light, 1 lingura de ulei de masline si un varf de cutit de pasta de ardei, iese foarte bun, cine nu vrea sau nu are la indemana sos de soia, nu il mai unge cu nimic.