inspiratia a fost bitza si ii multumescSe pune la fiert laptele.

Intre timp frecam galbenusurile cu zaharul pana se topeste zaharul dupa care punem amidonul si amestecam bine.

Cand laptele da in clocot il luam deoparte si lasam putin la racit .

Dupa ce s-a racit adugam cate putin din lapte peste galbenusuri si amestecam. Punem in oala in care a fiert laptele si dam la foc incet si invartim incontinuu pana se ingroasa. Cand s-a ingrosat o dam deoparte si punem gelatina la hidratat cam 5 minute dupa care o punem la baie de abur sau la microunde sa se dizolve. Dupa ce s-a dizolvat o incorporam in crema si amestecam bine, dupa care batem frisca bine iar dupa ce crema s-a racit amestecam cu frisca.

Facem siropul: punem la fiert apa cu zaharul si lasam pana se topeste zaharul. Punem aroma si lasam la racit.

Asamblare:punem folie in tava rotunda sau patrata, de care aveti, si punem un rand de piscoturi apoi crema dupa care fructe si iar piscoturi si tot asa pana se termina igredientele.

Dam la frigider 6 ore sau peste noapte. Dupa ce a stat la rece se decoreaza cu piscoturi, frisca si fructe.