Carnea de iepure e bogata in vitamina B3, de aceea e recomandat sa o servim cat de des posibil. E o friptura usoara si repede de pregatit1. Iepurele se spala bine si se pune la marinat pentru 2-3 ore cu oregano, rozmarin, menta uscata, vegeta, piper, boia, vin si putin ulei.2. Inainte de a introduce carnea la cuptor, prajim fiecare bucata de carne. 3. Intr-un vas termorezistent, asezam bucatile de carne si adaugam putin din uleiul in care le-am prajit (eu nu am pus zeama de la marinata). Acoperim vasul cu folie de aluminium si introducem la cuptor, la foc mediu, pentru 15-20 minute.4. Ultimele 10 minute, inlaturam folia de aluminium si pornim grill-ul pentru a se rumeni carnea. Stropim cu un amestec de zeama de lamaie, ulei, sare si putin vin.5. Servim cu piure de cartofi, muraturi sau salata de rosii.

Carnea se spala in mai multe ape, iar pentru fragezirea si albirea carnii, se poate tine 5 minute in apa si putin otet sau putina zeama de lamaie.