Nu necesita prajire,eu folosesc tigaia gril de bucatarie sau stropesc legumele cu ulei de masline si le dau la cuptor le fac semi gatite apoi le pregatesc pentru musaca....

Eu am facut pieptul pe lungime ca pentru gratar putin tras la tigaie semi facut ca restul se termina in cuptor,Vinetele taie-le in felii pe lungime.

Presarati deasupra sare si lasati-le sa se scurga 15 minute,Se pun pe gratar de abur impreuna cu ardeii intregi si se curata in prealabil de coaja si seminte si se fac fasii.

Cartofii se fierb in coaja si putina sare si se lasa sa se raceasca, apoi se taie rondele,la fel si rosiile se fac rondele si se lasa pe gratar cateva minute sa se moaie putin.

Se pot curata de coaja se lasa putin cu usturoi ras deasupra.

Se stropesc legumele cu uleiul de masline.

Intr-un vas yena sau o tava gratinata se asaza in straturi un rand de cartofi, unul de piept de pui gratar, unul de vinete, ardei rosii; sa formati un strat placut de culori.

Ultimul strat trebuie sa fie de cartofi.

Faceti un beshamel (din ou cu faina sare,piper si smantana,batute ca la omleta )Asaza deasupra cascavalul taiat felii sau dat prin razatoarePotriveste gustul de sare, piper si cimbru.

Se serveste un dresing de smantana cu usturoi si marar verde sa fie mai suculenta.

Lasa la cuptor aproximativ 20 de minute.(pana se rumeneste)Nu mai am foto in ordine in care le-am facut dar reiese din reteta.