Se pune apa la fiert.

Se curata ceapa,se toaca marunt si se pune in oala cand apa fierbe.

Morcovii si patrunjelul radacina se curata si se taie cubulete si se adauga in ciorba.

Ardeii se taie si se scot cotoarele si se spala.

Carnea se amesteca cu 1 ou,vegeta,piper si se umplu ardeii cu ea.

Cand zarzavatul e aproape fiert se pun ardeii in oala sa fiarba si se lasa 40-45 de minute la foc mic.

Intr-o craticioara se incinge ulei,se pun 2 linguri de faina si se amesteca sa nu se faca cocoloase.

Se adauga pasta de rosii si se amesteca,apoi se pune cu polonicul din zeama peste rantas si se amesteca .

Cand ardeii sunt fierti se pune rantasul in oala si se lasa sa dea cateva clocote.

Se potriveste de gust cu vegeta si piper si la urma se pune frunze de patrunjel tocate.

Se serveste simpla sau cu smantana.