O fripturica frageda, suculenta si aromata inspirata dintr-o reteta a la Edith Frincu.

Mi se intampla deseori sa vad retete care-mi fac cu ochiul; pe unele le las pe-o lista de asteptare in timp ce altele pur si simplu ma obsedeaza:))).

Asa s-a intamplat cu aceasta reteta postata de Edith zilele trecute...

Merge atat ca fel principal,alaturi de sosuri, legume, orez, piure, cat si ca aperitiv.

Cotletul de porc eu l-am taiat pe lungime, era destul de gros.

Am obtinut doua bucati .

Pe un platou, am pus toate condimentele, le-am amestecat si am tavalit pe toate partile bucatile de cotlet.

Daca doriti, mai puteti pune cate putin din fiecare condiment sau puteti adauga si altele, dupa preferinte.

Am pus bucatile de carne pe o farfurie, am acoperit cu folie alimentara si am dat la frigider. Cred ca a stat..3-4 ore.

Am incins o tigaie antiaderenta, am pus putin ulei si am prajit bucatile pe fiecare parte cate 2-3 minute.(nu invartiti cu furculita, se scurge sucul carnii; eu le-am manevrat cu ajutorul a doua linguri, nu am cleste)Am transferat intr-o tava in care am pus hartie pentru copt si am bagat la cuptor, la 190 grade, pentru 35 minute.

Nu-l taiati cand il scoateti din cuptor ci dupa 10 minute.