ne-a apucat dorul de dulce si am vrut ceva cu muuuuulta ciocolata..:))))))))batem albusurile spuma si apoi adaugam zaharul in ploaie continuind sa mixam pina obtinem o bezea.galbenusurile le amestecam cu sarea apa si uleiul,turnam in fir peste bezea si amestecam usor de jos in sus cu o paleta sau lingura pina se incorporeaza bine de tot.faina cacaua si praful de copt se amesteca impreuna si se dau prin sita apoi se incorporeaza lingura cu lingura in compozitia pt blat usor amestecind la fel de jos in sus.punem intr-o tava mijlocie ca marime, nu cea de cuptor,unsa cu margarina sau unt sau ulei.se da la cuptor 175 grade pina se coace,facem testul cu scobitoarea,in medie cam 25-30 minute.dupa ce scoatem din cuptor lasam blatul la racit cam o ora, poate si de la o zi la alta,apoi il taiem in 3,pe care le insiropam cu lapte amestecat cu nessquik sau ciocolata calda.apoi umplem cu mousse-ul de ciocolata obtinut astfel: 250 gr de frisca se pune intr-o cratita pe aragaz impreuna cu ciocolata si amestecam continuu pina se topeste dar nu se fierbe.smantana ramasa se bate sau mixeaza pina devine frisca.siropul se lasa la racit si se amesteca cu frisca .gelatina se hidrateaza cu 3-4 linguri de apa rece apoi deasupra unui vas cu apa fierbinte se amesteca continuu pina la topire si o incorporam cremei cu frisca.se umplu blaturile; puteti orna cu ciocolata rasa.se da la frigider cel putin 4-5 ore desi cel mai bine ar fi sa stea o noapte.