Spalati bine hrisca in mai multe ape reci si indepartati eventualele impuritati. Scurgeti. Puneti hrisca intr-un vas si turnati peste ea apa clocotita. Amestecati si lasati 10 min in asteptare. Adaugati apoi, usturoiul, sare, piper (dupa gust) si optional niste patrunjel / busuioc, uscat; amestecati bine. Turnati acest amestec intr-o tava adanca de cuptor. Asezati deasupra pulpele de pui spalate si asezonate cu sare, piper, boia, patrunjel si cateva cubulete de unt. Acoperiti tava cu un capac sau folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 200 grade. Indepartati capacul / folia si dati din nou la cuptor pentru inca 10 min sau pana ce carnea este frumos rumenita. Serviti cat este calda, portionand in farfurie cate o pulpa de pui si hrisca, totul presarat cu patrunjel. Puteti alatura o salata de legume sau una de varza murata.

Spalati bine hrisca in mai multe ape reci si indepartati eventualele impuritati. Scurgeti. Puneti hrisca intr-un vas si turnati peste ea apa clocotita. Amestecati si lasati 10 min in asteptare. Adaugati apoi, usturoiul, sare, piper (dupa gust) si optional niste patrunjel / busuioc, uscat; amestecati bine. Turnati acest amestec intr-o tava adanca de cuptor. Asezati deasupra pulpele de pui spalate si asezonate cu sare, piper, boia, patrunjel si cateva cubulete de unt. Acoperiti tava cu un capac sau folie de aluminiu si dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 200 grade. Indepartati capacul / folia si dati din nou la cuptor pentru inca 10 min sau pana ce carnea este frumos rumenita. Serviti cat este calda, portionand in farfurie cate o pulpa de pui si hrisca, totul presarat cu patrunjel. Puteti alatura o salata de legume sau una de varza murata. Iubesc bucataria ruseasca si cu fiecare preparat sunt tot mai cucerita de eamereu gasesc ceva inedit si mereu sunt placut surprinsa de combinatii, gust, aroma, aspect final Acesta reteta este ideala pentru cei care nu ai gatit pana acum cu hrisca, deoarece nu necesita o tehnica speciala pentru fierberea ei. Este un preparat comod (toate se pun crude in tava), rapid (intr-o ora aveti mancarea pe masa) si nu in ultimul rand, super- delicios si aromat (hrisca absoarbe din aromele puiului). Sursa: Forumul say7. Info