Se curata cartofii si se taie in 8, se pun la fiert. Dupa ce au fiert se fac piure, se adauga margarina si vegeta.

Se calesc ceapa cu morcovul un pic, dupa care se adauga carnea taiata marunt sau tocata, se adauga 100 ml apa sise lasa sa fiarba cam 10 minute, dupa care se adauga pasta de tomate, sarea, piperul, boiaua de ardei, maraul si se mai lasa 5 minuteSe unge o tava cu unt si se pune un strat de piure, se adauga carnea, dupa care punem ultimul strat de piure. Se da tava la cuptor 20 minuteIntr-o tigaie se topeste untul, se adaugam faina ametecand continuu si se stinge cu laptele si cu smantana, lasam sa fiarba 5 minuteBatem ouale cu sarea, piperul si adaugam peste sosul din tigaie, amestecam bine adaugam si branza si o mai lasam 3 minuteDupa 20 minute scoatem tava din cuptor si adaugam sosul bechamel, desfacem pasta de tomate cu apa si o intindem deasupra sosului Bechamel si dam tava la cuptor pentru inca 20 minServim cu smantana