Separam ouale,galbenusurile le mixam bine cu zaharul si margarina tinuta la temperatura camerei.

Adaugam treptat laptele si faina amestecata cu praful de copt, zaharul vanilat si coaja de lamaie.

Albusurile le batem bine spuma, apoi cu grija le incorporam in compozitia cu galbenusurile.

Ungem o forma de guguluf cu unt si o tapetam cu faina.3/4 din compozitie o punem in forma de guguluf, presaram visinele deasupra.

In restul de aluat adaugam cacaoa si inca 2 linguri cu lapte, amestecam pina se omogenizeaza si rasturnam compozitia peste cea din forma.

In cuptorul dinainte incalzit la 180 de grade, punem tava cu guguluful la copt pentru 30-40 de minute, in mijlocul cuptorului.

Verificam daca e copt cu ajutorul scobitorii.

Scoatem guguluful din cuptor si il lasam sa se raceasca in forma, apoi il rasturnam pe o farfurie.

Preparam glazura si o rasturnam deasupra gugulufului.

Pofta mare !