O mancarica bunicica care nu arata cine stie ce ca prezentare finala, dar va asigur ca este destul de gustoasa, mai ales ca este primavara si se gasesc la piata tot felul de legume si verdeturi proaspete.

Pulpitele de pui le-am luat pielitele, le-am spalat si le-am taiat in 3 astfel sa ramana si ceva cu oscior de ros.

Am tocat legumele si usturoiul verde si le-am pus un pic la calit in 2 linguri de ulei de masline si 2 de apa. Dupa ce s-au inmuiat un pic si a inceput sa miroasa a ardei copt am adaudat pulpiltete pe care le-am lasat cam 15 min cu legumele sa se joace mestecand in ele de vreo 2-3 ori (focul fiind destul de mic).

Am taiat cartofii in cuburi mari cam 1/4 si i-am adaugat peste pui si legume, completand pana aproape de umplere vasul cu apa fiarta.

Apoi am pus cate putin din fiecare condiment impreuna cu hreanul ras si cele 2 frunze de dafin. Am lasat sa fiarba la foc micut pana cand cartofii erau aproape fierti, dupa care a adaugat caperele si sucul de rosii.

Am mai lasat vreo 10-15 min la foc mic, dupa care am tocat marunt cele 2 legaturi de marar, am stins focul si am acoperit cu un capac.

Am lasat sa se odihneasca vreo 15 min dupa care uite ce a iesit, o chestie care nu arata foarte grozav dar este destul de gustoasa. Se poate servi cu o salata de primavara.

Pofta buna...va astept la masa pe cine tenteaza.

O zi buna tuturor.