E un desert delocios cu ciocolata (ma rog, eu nu am mai avut cacao, ci roscove), capsuni si cocos, o combinatie care m-a incantat efectiv.

Crema de capsuni din: capsunile plus jumatate de avocado si doua linguri de cocos. Capsunile si jumatatea de avocado taiata bucatele le-am aruncat in robot, le-am robotit bine si la final le-am adaugat cele doua linguri de razatura de cocos. Am indulcit totul cu 15 picaturi de stevia si-am omogenizat bine. Compozitia a fost lasata in frigider. Intre timp, cealalta jumatate de avocado a trecut la blenduit bine de tot. Dupa ce s-a facut pasta am amestecat-o bine cu pudra de roscove. Dupa ce s-a omogenizat am pus si lingura ramasa de cocos. Si, in fine, inca 15 picaturi de stevia, omogenizat, lasat la rece. Intr-un castronel am pus folie de plastic pentru a putea scoate prajitura ca din forma. Pe folie a venit un strat de roz, altul de negru, apoi iar roz si iar negru si tot asa pana s-a epuizat si crema de capsuni si cea de ciocolata. Peste noapte a stat la frigider si-asa de bine s-au intrepatruns aromele incat a iesit un desert de-a dreptul extraordinar.