Mod de preparare: - albusurile se separa de galbenusuri - albusurile se bat spuma cu un praf de sare - galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si apoi se adauga crema mascarpone si se amesteca bine cu o lingura - peste galbenusurile amestecate cu mascarpone se adauga albusul batut spuma si se amesteca bine pana la incorporare - cafeaua se amesteca cu 2 picaturi esenta de rom si se ia pe rand cate un piscot si se trece repede si pe o parte si pe cealalata prin cafea si se aseaza intr-un vas ca un prim strat - se adauga jumatate din crema de mascarpone, se pune al 2-lea strat de piscoturi date prin cafea si se adauga la sfarsit restul de crema - se da la rece. Pentru 2-3 ore, apoi se cerne cacao pe toata suprafata prajiturii, apoi se taie cuburi, si fiecare cub se orneaza cu inimioareTiramisu reteta originala cu inimaMod de preparare: - albusurile se separa de galbenusuri - albusurile se bat spuma cu un praf de sare - galbenusurile se mixeaza cu zaharul pana isi dubleaza volumul si apoi se adauga crema mascarpone si se amesteca bine cu o lingura - peste galbenusurile amestecate cu mascarpone se adauga albusul batut spuma si se amesteca bine pana la incorporare - cafeaua se amesteca cu 2 picaturi esenta de rom si se ia pe rand cate un piscot si se trece repede si pe o parte si pe cealalata prin cafea si se aseaza intr-un vas ca un prim strat - se adauga jumatate din crema de mascarpone, se pune al 2-lea strat de piscoturi date prin cafea si se adauga la sfarsit restul de crema - se da la rece. Pentru 2-3 ore, apoi se cerne cacao pe toata suprafata prajiturii, apoi se taie cuburi, si fiecare cub se orneaza cu inimioare