Taiteii se fierb cca. 8 minute in apa cu sare. Usturoiul se curata si se piseaza. In tigaia incinsa se adauga uleiul de masline, usturoiul si crevetii. Se calesc 2-3 minute. Se adauga spanacul si se soteaza. Se adauga apoi smantana, supa si vinul si se lasa la fiert 5 minute, acoperit. Se leaga sosul cu faina, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se adauga taiteii si se amesteca. Delicios!!!Taiteii se fierb cca. 8 minute in apa cu sare. Usturoiul se curata si se piseaza. In tigaia incinsa se adauga uleiul de masline, usturoiul si crevetii. Se calesc 2-3 minute. Se adauga spanacul si se soteaza. Se adauga apoi smantana, supa si vinul si se lasa la fiert 5 minute, acoperit. Se leaga sosul cu faina, se condimenteaza cu sare, piper si cimbru. Se adauga taiteii si se amesteca. Delicios!!!