Acum doi ani viata noastra s-a schimbat radical, in momentul in care a venit pe lume Dragos. Au fost cele mai emotionante momente din viata mea, si pentru ca a ales sa vina cu aproape 4 saptamani mai devreme (de atunci era foarte curios :)). Au fost doi ani frumosi, plini de emotii si trebuie sa recunosc ca au fost si momente epuizante :).

La multi ani puiutule, sa cresti mare si sa fi sanatos!!!P.

S. Nu l-am putut sarbatori asa cum se cuvine, din motive contagioase, dar vom recupera :)).

Pentru blat batem albusuriel psuma cu un praf de sare. Adaugam apoi zaharul si mixam bine pana devine spuma lucioasa. Adaugam galbenusurile si amestecam usor. Amestecam faina cu cacaoa si o incorporam in aluat. La final adaugam uleiul si omogenizam. Coacem blatul in tava rotunda (24 cm) tapetata cu hartie de copt, la foc mic pana trece testul scobitorii. Scoatem blatul de un gratar si lasam la racit. Taiem apoi blatul in trei.

Crema:Mixam bine iaurtul cu zaharul. Hidratam gelatina in 3 linguri sirop de piersici iar apoi o dam cateva secunde la microunde, pana se dizolva. Adaugam cate o lingura de iaurt peste gelatina si omogenizam. Turnam apoi gelatina peste restul de iaurt si dam la frigider pana se incheaga. Mixam bine frisca si o adaugam peste iaurt. Amestecam usor pana se omogenizeaza apoi adaugam piersicile taiate marunt.

Punem pe un platou un blat de tort si insiropam putin cu sirop din compot. In jurul blatului montam ineleul de tort. Peste blat intindem jumatate din cantitatea de crema si apoi punem inca un blat insiropat. Urmeaza restul de crema si ultima foaie de tort.

Dam la frigider, de preferat peste noapte.

A doua zi scoatem inelul din jurul tortului si ornam cu frisca si felii de piersica din compot.