Tapetam o forma de tort de 28 cm cu hartie de copt (forma trebuie sa fie cu peretii detasabili, intrucat vom folosi acesti pereti la ansamblarea tortului, mai tarziu). Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina, praful de copt si cacaua cernute. La urma, de adauga ciocolata rasa pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia. Se pune compozitia in tava si se coace la foc mic pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa la racit. Cand e rece se taie in doua. Intre timp, pregatim siropul: se fierbe apa cu zaharul si se adauga capucino, amestecand bine. Se lasa la racit. Crema: Se bate bine frisca. Gelatina se pune in apa sa se hidrateze (conform instructiunilor de pe plic). Capsunile se spala, se scurg bine si se taie cubulete. Se adauga cele 4 linguri de zahar tos deasupra se amesteca un pic si se lasa 20 min sa iasa siropul din ele. Mascarponele se bate cu zaharul pudra. Se adauga peste frisca batuta bine amestecand usor de jos in sus, apoi capsunile cu tot cu sirop. La urma, se pune si gelatina topita un pic la baie de aburi sau mw. Se amesteca bine totul. Pe un platou se pun peretii de la forma de tort in care am copt blatul. Se pune prima foaie de blat, se insiropeaza si se adauga peste acesta toata crema niveland bine. Se pune a doua foaie de tort si se insiropeaza cu siropul ramas. Apoi, se topeste ciocolata cu frisca lichida la foc mic amestecand continuu. Cand e gata se pune peste tort se niveleaza bine si se da la frigider de pe o zi pe alta. a doua zi se scot peretii formei si se orneaza cu capsuni intregi sau taiate in jumatate si ciocolata rasa daca va place. E un tort racoros si delicios.

Tapetam o forma de tort de 28 cm cu hartie de copt (forma trebuie sa fie cu peretii detasabili, intrucat vom folosi acesti pereti la ansamblarea tortului, mai tarziu). Batem ouale cu zaharul pana se topeste zaharul si compozitia devine cremoasa. Adaugam faina, praful de copt si cacaua cernute. La urma, de adauga ciocolata rasa pe razatoarea mica si se omogenizeaza bine compozitia. Se pune compozitia in tava si se coace la foc mic pana trece testul cu scobitoarea. Se lasa la racit. Cand e rece se taie in doua. Intre timp, pregatim siropul: se fierbe apa cu zaharul si se adauga capucino, amestecand bine. Se lasa la racit. Crema: Se bate bine frisca. Gelatina se pune in apa sa se hidrateze (conform instructiunilor de pe plic). Capsunile se spala, se scurg bine si se taie cubulete. Se adauga cele 4 linguri de zahar tos deasupra se amesteca un pic si se lasa 20 min sa iasa siropul din ele. Mascarponele se bate cu zaharul pudra. Se adauga peste frisca batuta bine amestecand usor de jos in sus, apoi capsunile cu tot cu sirop. La urma, se pune si gelatina topita un pic la baie de aburi sau mw. Se amesteca bine totul. Pe un platou se pun peretii de la forma de tort in care am copt blatul. Se pune prima foaie de blat, se insiropeaza si se adauga peste acesta toata crema niveland bine. Se pune a doua foaie de tort si se insiropeaza cu siropul ramas. Apoi, se topeste ciocolata cu frisca lichida la foc mic amestecand continuu. Cand e gata se pune peste tort se niveleaza bine si se da la frigider de pe o zi pe alta. a doua zi se scot peretii formei si se orneaza cu capsuni intregi sau taiate in jumatate si ciocolata rasa daca va place. E un tort racoros si delicios.