Aceasta reteta simpla, dar tare gustoasa si aspectoasa se poate prepara mai ales in zilele toride de vara, pentru ca nu trebuie sa folositi aragazul.

Foi: Se zdrobesc cat mai fin biscuitii, se adauga cacao, laptele, se framanta bine ingredientele, apoi compozitia obtinuta se imparte in 2 parti egale. Fiecare parte se intinde cu sucitorul intre 2 folii de plastic, se ung cu crema, se rulaza strans in folia de plastic si se pastreaza la rece. Se taie de grosimea unui deget.

Crema: Batem untul spuma, adaugam zaharul si zaharul vanilat, mixam pana ce acesta se incorporeaza bine in unt, adaugam nuca de cocos si omogenizam bine crema. Cu aceasta crema pe care o impartim in doua, ungem cele 2 foi obtinute din biscuiti si le rulam strans in folie de plastic.

Din biscuiti se obtine o compozitie care se lucreaza usor intre 2 folii de plastic. Folositi cam 400-500 ml lapte, trebuie sa obtineti o compozitie omogena pe care sa o puteti intinde.