Nuca de cocos, zaharul si zaharul vanilat se amesteca, dupa care se adauga treptat uleiul amestecat cu apa. Dupa ce se omogenizeaza bine se adauga faina amestecata cu praful de copt. Compozitia obtinuta se imparte in doua. In una dintre acestea se adauga romul si cacaua. Tava (a mea a avut 30x40 cm) se tapeteaza cu hartie de copt sau cu ulei si faina, dupa care se adauga compozitia cu cacaua. Peste aceasta se pune compozitia alba. Chiar daca compozitia alba vi se pare prea subtire, sa nu va ingrijorati, aceasta se va intari la coacere! Prajitura se pune in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit pana ce trece de testul scobitoarei. Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar. Pudrarea se face cu ajutorul unei strecuratori.

Nuca de cocos, zaharul si zaharul vanilat se amesteca, dupa care se adauga treptat uleiul amestecat cu apa. Dupa ce se omogenizeaza bine se adauga faina amestecata cu praful de copt. Compozitia obtinuta se imparte in doua. In una dintre acestea se adauga romul si cacaua. Tava (a mea a avut 30x40 cm) se tapeteaza cu hartie de copt sau cu ulei si faina, dupa care se adauga compozitia cu cacaua. Peste aceasta se pune compozitia alba. Chiar daca compozitia alba vi se pare prea subtire, sa nu va ingrijorati, aceasta se va intari la coacere! Prajitura se pune in cuptorul preincalzit si se lasa la foc potrivit pana ce trece de testul scobitoarei. Cand este gata se scoate din cuptor, se lasa sa se raceasca dupa care se pudreaza cu zahar. Pudrarea se face cu ajutorul unei strecuratori. Se portioneaza dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!!!