la multi ani! sotului meu,pe care il mai cheama si Constantin....la multi ani,tuturor Constantinilor si Elenelor....cu intarziere:))Separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul si in final incorporam faina.

Ungem o tava cu margarina si tapetam cu faina,in care turnam compozitia pentru blat.

Dam la cuptorul preincalzit 20minute,aproximativ(depinde de cuptor).

Scoatem si lasam sa se raceasca in tava.

Pregatim gelatina,dupa instructiunile de pe plic si lasam sa se raceasca.

Batem frisca cu intaritorul de frisca,adaugam iaurtul,zaharul pudra si cateva picaturi de esenta de vanilie si mixam bine.

Adaugam si gelatina,racita bine si mai mixam putin.

Ungem blatul cu gemul de capsuni si deasupra punem crema si nivelam bine.

Asezam capsunile taiate dupa preferinta,apoi turnam gelatina preparata cu putin inainte(sa fie inca calduta).

Lasam la rece cateva ore inainte sa taiem.la mine gelatina este intr-un strat mai gros,din cauza ca am lasat-o sa se raceasca prea mult si nu am mai putut sa o intind cum trebe,asa ca am mai facut una si am pus-o peste prima :))