Praful pentru blat,ouale,untul si 30 ml lapte se amesteca cu mixerul timp de 8 minute pana se omogenizeaza compozitia.

Apoi se pune intr-o forma de copt sau in cratita emailata unsa,acoperita cu hartie de copt si tapetata cu faina.

Se lasa la cuptor timp de 30-35 de minute dupa care atunci cand se scoate din cuptor se mai lasa 20 de minute in forma sa se raceasca.

Pe suprafata blatului racit se traseaza un cerc la o distanta de 1 cm de la margine.

Se indeparteaza coaja blatului din interiorul cercului,apoi se scobeste in continuare,scormonind cu degetele cca 1 cm adancime,cu grija pentru a forma frimituri mici care se pastreaza intr-un vas separat.

Acestea vor fi folosite pentru a acoperi crema.

Bananele decojite se taie pe jumatate de-a lungul si se aseaza in scobitura facuta in blat,cu partea taiata in jos.

Crema se pregateste numai dupa aranjarea bananelor.

Intr-un vas se pune praful pentru crema si 400 ml lapte rece apoi se bate cu mixerul timp de 5 minute la viteza mare.

Apoi adaugi fulgi de ciocolata amestecand usor cu lingura.

Crema obtinuta se toarna peste banane si se aranjeaza sub forma unei cupole(musuroi).

Peste crema se presara frimiturile apasand usor pentru a se fixa pe crema.

Prajitura se poate servi dupa o pastrare de 2 ore in frigider.

POFTA BUNA!!