Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat mai intai cu branza,zaharul, smantana, laptele,coaja de lamaie si zaharul vanilat. Intre timp se topeste untul si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga peste galbenusuri se pun si cele doua linguri de faina si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se pune la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste deasupra. Se scoate si se pudreaza.

Se separa albusurile de galbenusuri. Galbenusurile se bat mai intai cu branza,zaharul, smantana, laptele,coaja de lamaie si zaharul vanilat. Intre timp se topeste untul si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se adauga peste galbenusuri se pun si cele doua linguri de faina si se amesteca. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in compozitia de mai sus. Se unge o tava cu ulei se tapeteaza cu faina si se pune la cuptor la foc potrivit pana se rumeneste deasupra. Se scoate si se pudreaza.