Povestea acestei retete:in urma cu ceva vreme,am fost la o nunta si printre altele,am avut si aceasta specialitate;cum se numeste exact,nu stiu pentru ca stiti si voi la nunta nu-ti da meniul in fata;i-am spus sotului ca pot sa fac si eu,dar el zice nuuuu,n-ai cum!!!m-am ambitionat si bineinteles ca i-am cerut un premiu,drept pedeapsa,sa nu ma mai subestimeze;va garantez ca este grozava.

Pieptul feliat,usor batut cu ciocanul de snitele condimentat cu sare si piper;deasupra pun somon si cate doua batoane de surimi;rulez,prind cu scobitoare,dau prin faina,ou batut si susan apoi prajesc in baie de ulei;le scot pe prosoape de hartie;in tigaie cu o lingura de unt se calesc frunzele de ceapa si spanac;cascavalul,taiat cubulete,il pun intr-un castron si-l pun la topit la microundeil rastorn pe folie alimentara dubla,il aplatizez,deasupra pun spanacul si suvite de ardei rosu;rulez cu grija,strang bine la capete si-l dau la frigider;intre timp,fac sosul: pun in blender hreanul ras,ulei,branza,smantana;dupa ce s-a intarit cascavalul,montez pe farfurie: salata taiata foarte subtire,amestecata cu ceapa verde,cubulete de ardei,ulei de masline si otet balsamic,ruloul de pui taiat felii cu sos deasupra si alaturi felii de cascaval;va asigur ca este o nebunie,mai ales ruloul cald.