Blat: Se amesteca toate ingredientele si se intinde amestecul in tava cu lingura. Este un aluat moale. Blatul se coace, se taie apoi in doua si se insiropeaza. Crema: Se mixeaza bine toate ingredientele si se da la frigider. Peste primul bat insiropat pudram un strat de inka, punem crema, pudram iar, punem al doilea blat insiropat, mai punem un strat de crema, pudram iar cu inka.

Iata o variantaa surprinzatoare a clasicei Tiramisu reteta originala, cu crema cu avocado. Imi plac povocarile culinare si sa experimentez, mai ales cand rezultatele sunt atat de gustoase.

Blat: Se amesteca toate ingredientele si se intinde amestecul in tava cu lingura. Este un aluat moale. Blatul se coace, se taie apoi in doua si se insiropeaza. Crema: Se mixeaza bine toate ingredientele: 2 avocado, 80gr ulei de palmier sau de cocos, miere dupa gust, 1/2 lamaie mica (zeama)Dupa ce totul e bine amestecat crema se da la frigider. Peste primul bat insiropat pudram un strat de inka, punem crema, pudram iar, punem al doilea blat insiropat, mai punem un strat de crema, pudram iar cu inka. Se tine la rece si se serveste la citeva ore dupa finalizare, chiar a doua zi, pentru o omogenizare mai buna a gusturilor. Pofta buna!