Pentru iubitorii de ciocolata este nr. 1 Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixterul impreuna cu zaharul pana isi tripleaza volumul. Dupa care se adauga untul topit si racit (eu am pus ulei de floarea soarelui 150 ml), laptele si la urma faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si vanilia. Dupa ce s-a omogenizat bine se pune intr-o forma cu gaura in mijloc de 28 cm unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la 175 pentru 30 min. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra. Delicios, nu este inecacios are o textura uda si moale.

Pentru iubitorii de ciocolata este nr. 1 Se pun ouale intregi intr-un castron si se bat bine cu mixterul impreuna cu zaharul pana isi tripleaza volumul. Dupa care se adauga untul topit si racit (eu am pus ulei de floarea soarelui 150 ml), laptele si la urma faina amestecata cu cacaoa, praful de copt si vanilia. Dupa ce s-a omogenizat bine se pune intr-o forma cu gaura in mijloc de 28 cm unsa cu unt si tapetata cu faina. Se coace la 175 pentru 30 min. Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra. Delicios, nu este inecacios are o textura uda si moale.