Da, au aparut mult asteptatele rosii de gradina, la noi in piata vin legumicultorii de la MATCA, oameni de mare isprava, care ne incanta irisii si papilele cu rodul muncii lor ... asa ca n-am rezistat tentatiei sa,,titiresc niste chiftelute din carne de pui .

Se trece prin masina de tocat de doua ori pieptul de pui, dupa ce-a fost dezosat(daca este cazul), despielitat si bine spalat . Se toaca marunt, maruntel patrunjelul si mararul, usturoiul se piseaza si el f marunt . Totul se amesteca cu ravna, adaugandu-se si celelalte ingrediente, pana se obtine o compozitie usor manevrabiala si care se lasa la odihnit cam 30 de minute, ptr a se obisnui legumele cu carnea si condimentele . Intr-o tigaie teflon se incinge suficient ulei, in care vor fi prajite chiftelele pe ambele parti, la foc potrivit, dupa ce-au fost modelate si titirite prin faina . Se servesc atat calde cat si reci (la noi nu prea apuca sa se raceasca ... ), alaturi de rosiile bine coapte si aromate si dichisite cu oregano ... mmmmmmmmmmmmm