Taiem pieptul de pui cubulete si baconul fasii, apoi le tragem in 2 linguri ulei de masline, pina se face pieptul pe toate partile.

Adaugam toate condimentele si sosurile, apoi rosiile cubulete si ciupercile.

Lasam sa dea cateva clocote si presaram deasupra mararul verde tocat marunt, feliile subtiri de ceapa taiata solzisori si usturoiul presat.

Fierbem pastele dupa indicatiile de pe punga in apa cu sare si o lingura ulei.

Dupa ce sunt fierte, le strecuram si le asezam intr-o tava unsa.

Turnam peste paste compozitia obtinuta, o nivelam cu ajutorul unei linguri apoi adaugam deasupra ouale batute bine cu smantana si laptele.

Radem cascavalul deasupra si dam tava la cuptorul dinainte incalzit la 200 grade pina se intareste compozitia cu oua si capata o frumoasa culoare aramie.

Se serveste ca atare sau cu diferite sosuri.

Eu am servit gratinul cu sos de iaurt cu marar verde.

Pofta mare !