Pentru crema de urda Mixati bine urda cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile. Lasati in asteptare. Pentru aluat Amestecati pana la omogenizare faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao, zahar, ulei, lapte si oua. Trebuie sa obtineti un aluat gros, dar care curge. Turnati in tava tapetata cu hartie de copt (26 x 34 cm) si nivelati. Repartizati uniform crema de urda. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 35- 40 min, la 180 grade. Pentru bezea Intre timp, bateti spuma tare albusurile cu zaharul praf, pe baie de aburi. Scoateti tava, puneti deasupra cremei de urda albusurile batute si dati din nou la cuptor pentru cca 15- 20 min, la 150 grade sau pana ce bezeaua este intarita si incepe sa se aureasca frumos. Scoateti prajitura din tava pe un gratar si lasati sa se racoreasca. Serviti feliata, calduta sau rece.

Pentru crema de urda Mixati bine urda cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile. Lasati in asteptare. Pentru aluat Amestecati pana la omogenizare faina cernuta impreuna cu praful de copt, cacao, zahar, ulei, lapte si oua. Trebuie sa obtineti un aluat gros, dar care curge. Turnati in tava tapetata cu hartie de copt (26 x 34 cm) si nivelati. Repartizati uniform crema de urda. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 35- 40 min, la 180 grade. Pentru bezea Intre timp, bateti spuma tare albusurile cu zaharul praf, pe baie de aburi. Scoateti tava, puneti deasupra cremei de urda albusurile batute si dati din nou la cuptor pentru cca 15- 20 min, la 150 grade sau pana ce bezeaua este intarita si incepe sa se aureasca frumos. Scoateti prajitura din tava pe un gratar si lasati sa se racoreasca. Serviti feliata, calduta sau rece.