Tacamurile le-am curatat, le-am spalat si le-am pus la fiert separat in apa cu sare.

Cand au fiert am curatat carnea de pe oase si am pus-o deoparte iar zeama am facut ciorba in ea. (Mie nu-mi plac oasele de pui in ciorbe, doar gustul).

Zarzavaturile se curata, se spala si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul, ceapa, morcovii, pastarnacul, patrunjelul, telina, se caleste 2-3 minute, se pune zeama de la oase si se fierbe 15 minute.

Se adauga ardeii, fasolea, mazarea, sare si piper si se mai fierbe 15 minute.

Se adauga cartofii si carnea de pui si se mai fierbe 20 minute.

Se adauga rosiile, pasta de tomate, borsul si se mai fierbe 10 minute.

Se gusta si se potriveste de sare, piper si acru dupa preferinta.

Se adauga leusteanul si mararul tacat marunt, se mai da un clocot si este gata.

Pofta Buna!