Puneti la fiert laptele impreuna cu zaharul, sarea, uleiul si amestecati sa se dizolve bine zaharul. Dati deoparte cand laptele clocoteste si turnati in ploaie faina de malai, amestecand energic cu un tel. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati zaharul vanilat, ouale batute bine, dovleacul, grisul si la sfarsit, faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele. Ungeti un vas termorezistent (26x34 cm) cu putin ulei si turnati compozitia cu faina de malai. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 45- 50 min, la 190 grade sau pana ce prajitura este coapta (trece testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos. Intre timp, dati laptele in clocot si dizolvati 4 linguri zahar si 2 plicuri zahar vanilat. Imediat cum scoateti prajitura din cuptor, turnati peste ea laptele fierbinte. Lasati sa se raceasca in tava. Pudrati cu zahar praf vanilat. Serviti portionata.

Puneti la fiert laptele impreuna cu zaharul, sarea, uleiul si amestecati sa se dizolve bine zaharul. Dati deoparte cand laptele clocoteste si turnati in ploaie faina de malai, amestecand energic cu un tel. Lasati sa se raceasca, apoi adaugati zaharul vanilat, ouale batute bine, dovleacul, grisul si la sfarsit, faina cernuta impreuna cu praful de copt. Amestecati pana se omogenizeaza toate ingredientele. Ungeti un vas termorezistent (26x34 cm) cu putin ulei si turnati compozitia cu faina de malai. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 45- 50 min, la 190 grade sau pana ce prajitura este coapta (trece testul cu scobitoarea) si se rumeneste frumos. Intre timp, dati laptele in clocot si dizolvati 4 linguri zahar si 2 plicuri zahar vanilat. Imediat cum scoateti prajitura din cuptor, turnati peste ea laptele fierbinte. Lasati sa se raceasca in tava. Pudrati cu zahar praf vanilat. Serviti portionata. O prajitura cremoasa, usor umeda, aromata, cu o textura moale si care parca nu ai vrea sa se termine atat de repede din farfurie.