Este o altfel de pizza, de care ai mei sunt intodeauna incantati indiferent de ce contine.

Intotdeauna este o surpriza ...

Compozitia:tai legumele bucati,prajesti carnatul,adaugi verdeata tocata marunt,adaugi sunca,ciupercile si tot ce mai vrei(masline,cascaval,salam...etc)Blatul:amesteci faina cu drojdia,sarea si apa calduta si framanti pret de 10-15 minute,pana nu se mai lipeste de degete.

Lasi aluatul la dospit la loc ferit de curenti pret de 30 minute,pana isi dubleaza volumul.

Mai framanti putin,faci bile de aluat,cat vrei tu de mari,le intinzi,pui cu lingura compozitie,indoi aluatul acoperind compozitia si presezi cu furculita marginile ca sa nu se desfaca.

Ungi cu ulei de masline sau cu ou batut(ceea ce am si facut de asta data),razalesti telemea sau cascaval deasupra si dai la cuptor la foc moderat,pana se auresc bine.poti folosi la blat ulei de floarea soarelui poti sa o faci de post,adica doar cu legume mie mi-au iesit 15 bucati potrivite,asta depinde si de faina care o folosesti.

Eu folosesc faina de Carani-Timisoara care e excelenta.