Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 24 cm. si se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se curata merele de coaja si se taie cubulete dupa care se stropesc cu sucul de lamaie si se dau deoparte. Intr-un castron se amesteca cu mixerul apa si uleiul pana fac o spuma dupa care se adauga zaharul faina si praful de copt cernute vanilia coaja de lamaie amestecand bine cu mixerul sa nu faca cocoloase. Dupa care se pun merele si se incorporeaza bine in aluat. Se pune in tava si se coace pentru 35 min se face testul cu scobitoare a. Se lasa un pic la racit in tava dupa care se pune pe un platou. Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.

Se tapeteaza cu hartie de copt o tava de 24 cm. si se incalzeste cuptorul la 180 grade. Se curata merele de coaja si se taie cubulete dupa care se stropesc cu sucul de lamaie si se dau deoparte. Intr-un castron se amesteca cu mixerul apa si uleiul pana fac o spuma dupa care se adauga zaharul faina si praful de copt cernute vanilia coaja de lamaie amestecand bine cu mixerul sa nu faca cocoloase. Dupa care se pun merele si se incorporeaza bine in aluat. Se pune in tava si se coace pentru 35 min se face testul cu scobitoare a. Se lasa un pic la racit in tava dupa care se pune pe un platou. Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra.