Ciocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte. Amestecati pana se topeste si incorporati si untul. Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in congelator. Apoi topiti din nou ciocolata pe baie de aburi. Acest procedeu va stabiliza termic ciocolata. Se umplu pe jumatate formele cu ciocolata topita. Se pune umplutura si se umplu formele cu ciocolata. Se indeparteaza excesul de ciocolata folosind o spatula. Se tin la congelator pentru 20 de minute sa se intareasca. Se servesc cu multa pofta! Din cantitatile de mai sus mi-au iesit vreo 50 de bomboane pe care le-am facut in forme cumparate de la Ikea. Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=tavosxjcqskCiocolata se pune intr-un bol si bolul peste o oala cu apa fierbinte. Amestecati pana se topeste si incorporati si untul. Puneti bolul cu ciocolata pentru 10 minute in congelator. Apoi topiti din nou ciocolata pe baie de aburi. Acest procedeu va stabiliza termic ciocolata. Se umplu pe jumatate formele cu ciocolata topita. Se pune umplutura si se umplu formele cu ciocolata. Se indeparteaza excesul de ciocolata folosind o spatula. Se tin la congelator pentru 20 de minute sa se intareasca. Se servesc cu multa pofta! Din cantitatile de mai sus mi-au iesit vreo 50 de bomboane pe care le-am facut in forme cumparate de la Ikea. Reteta video: https://www.youtube.com/watch?v=tavosxjcqsk