Se pune apa cu uleiul intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga pe rand zaharul, coaja si sucul de portocala, faina cernuta, praful de copt, zahar vanilat si un pic de sare. Se bat bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase. Dupa care se pune aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 pentru 30 min. Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra. Delicioasa, pufoasa chiar si dupa cateva zile.

Se pune apa cu uleiul intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga pe rand zaharul, coaja si sucul de portocala, faina cernuta, praful de copt, zahar vanilat si un pic de sare. Se bat bine cu mixerul sa nu aibe cocoloase. Dupa care se pune aluatul intr-o forma de 24 cm tapetata cu hartie de copt. Se coace in cuptorul preincalzit la 180 pentru 30 min. Cand e rece se pudreaza cu zahar pudra. Delicioasa, pufoasa chiar si dupa cateva zile.