Lamaile se spala bine, dupa care se decojesc cu curatator de legume. Cojile se pun la fiert in apa, iar peste acestea se pune zeama storsa bine de la lamai. Cand apa se incalzeste putin, se adauga zaharul si se amesteca bine pentru a se topi. Acesta se fierbe la foc mic. In momentul cand incepe sa fiarba, se mai lasa aproximativ 20 minute, dupa care se strecoara si se pune in sticle. Mie mi-au iesit 27 de sticle de 500 ml si 3 sticle de 330 ml.

Lamaile se spala bine, dupa care se decojesc cu curatator de legume. Cojile se pun la fiert in apa, iar peste acestea se pune zeama storsa bine de la lamai. Cand apa se incalzeste putin, se adauga zaharul si se amesteca bine pentru a se topi. Acesta se fierbe la foc mic. In momentul cand incepe sa fiarba, se mai lasa aproximativ 20 minute, dupa care se strecoara si se pune in sticle. Mie mi-au iesit 27 de sticle de 500 ml si 3 sticle de 330 ml. Siropul se serveste diluat apa plata sau minerala.