Detalii Ciuperci Brune si Couscous, la Cuptor
Puneti intr-un vas termorezistent ciupercile, ceapa, usturoiul si ardeiul. Condimentati cu sare, piper si boia, dupa gust. Amestecati. Stropiti cu ulei, adaugati vinul si 1 cana supa de legume / apa. Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 minute, la 190 grade sau pana ce legumele sunt facute. Puneti si restul de supa / apa fierbinte, dati din nou la cuptor si lasati pana ce incepe sa fiarba. Stingeti flacara, adaugati couscous-ul, amestecati si dati din nou la cuptor pana ce couscous-ul este facut si a absorbit aproape toata supa. Potriviti gustul de sare si piper, aromati cu patrunjel / marar tocat, presarati cu untul taiat cubulete si omogenizati. Lasati in cuptor pana ce este absorbit tot lichidul. Serviti cald, simplu sau alaturand o salata de cruditati.
Puneti intr-un vas termorezistent ciupercile, ceapa, usturoiul si ardeiul. Condimentati cu sare, piper si boia, dupa gust. Amestecati. Stropiti cu ulei, adaugati vinul si 1 cana supa de legume / apa. Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 minute, la 190 grade sau pana ce legumele sunt facute. Puneti si restul de supa / apa fierbinte, dati din nou la cuptor si lasati pana ce incepe sa fiarba. Stingeti flacara, adaugati couscous-ul, amestecati si dati din nou la cuptor pana ce couscous-ul este facut si a absorbit aproape toata supa. Potriviti gustul de sare si piper, aromati cu patrunjel / marar tocat, presarati cu untul taiat cubulete si omogenizati. Lasati in cuptor pana ce este absorbit tot lichidul. Serviti cald, simplu sau alaturand o salata de cruditati. Couscous-ul este o alternativa geniala la orez, spaghete sau cartofi si este alegerea potrivita pentru un pranz usor, rapid sau o cina. Este usor de preparat si satios.