Mixati spuma tare albusurile cu 1 praf de sare. Adaugati zeama de lamaie si tot cate 1 lingura din zaharul pudra, mixand in continuare pana ce zaharul este incorporat complet si obtineti o bezea lucioasa si tare. Inglobati prin mixare untul topit si racit, apoi faina cernuta si nuca, cu ajutorul unei spatule, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 25-30 min, la 180 grade sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat, simplu sau pudrat cu zahar praf.

Mixati spuma tare albusurile cu 1 praf de sare. Adaugati zeama de lamaie si tot cate 1 lingura din zaharul pudra, mixand in continuare pana ce zaharul este incorporat complet si obtineti o bezea lucioasa si tare. Inglobati prin mixare untul topit si racit, apoi faina cernuta si nuca, cu ajutorul unei spatule, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 25-30 min, la 180 grade sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat, simplu sau pudrat cu zahar praf.